Σχετικά Με Εμάς

Το Katerina Apartments είναι ένα παραδοσιακό ξενοδοχείο στο κέντρο του νησιού Κάλυμνος. Είναι στη δουλειά από το 1980 και πρόσφατα λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση. Αυτό επέφερε σημαντικές αλλαγές, καθώς οι καινούριοι διαχειριστές κουβάλησαν και την γνώση τους απο το χώρο της φιλοξενίας.

Η recepetion είναι ανοιχτή από τις 08:30 μέχρι τις 24:00 καθημερινά για να εξυπηρετήσει τους επισκέπτες μας.

Εγκαταστάσεις

Υπάρχουν 12 studios και 12 διαμερίσματα στο Katerina Apartments. Λόγω της τοποθεσίας του ξενοδοχείου στην κοιλάδα της Πόθιας, όλα τα δωμάτια έχουν θέα στα περιβάλλοντα βουνά.

Υπάρχει μια εξωτερική πισίνα και ένας μικρός κήπος δίπλα της. Για τις οικογένειες, το ξενοδοχείο διαθέτει πλεόν και παιδική χαρά. Επιπλέον, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ένα ποτό στο bar δίπλα στην πισίνα.

Υπάρχουν επίσης δωμάτια, ειδικά σχεδιασμένα ώστε να είναι προσβάσια από ΑΜΕΑ.

Τοποθεσία

Το Katerina Apartments βρίσκεται σε μια πολύ προνομιακή θέση. Είναι ακριβώς στο κέντρο της Πόθιας, της πρωτεύουσας της Καλύμνου.

Το λιμάνι, από όπου καταφθάνουν οι περισσότεροι επισκέπτες (συνήθως μέσω του αεροδρομίου της Κω), απέχει μόλις 10 λεπτά με τα πόδια. Εκεί είναι που βρίσκονται και τα περισσότερα μαγαζιά, ταβέρνες, καφέ και μπαρ που λειτουργούν όλο το χρόνο (περισσότερο με ντόπιους).

Επιπρόσθετα, το ξενοδοχείο βρίσκεται μόνο 8 λεπτά μακρυά από την κεντρική πλατεία του νησιού και υπάρχνουν τρεις παραλίες σε πολυ κοντινή απόσταση.

Υπηρεσίες

Και τα 12 δωμάτια και στουντιο περιλαμβάνουν ιδιωτικό μπάνιο και κρεβατοκάρα. Η πισίνα είναι διαθέσιμη.

Δωρεάν ασύρματο internet παρέχεται σε κάθε δωμάτιο/διαμέρισμα και σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους.

Κάθε πρωί, είναι διαθέσιμο ευρωπαϊκό πρωινό (self served). Επίσης, υπάρχει δωρεάν πάρκινγκ.

Επιπρόσθετα, στη ρεσεψιον υπάρχει χώρος αποθήκευσης αποσκευών, καθώς και ντουζιέρα για όσους έχουν κανονισμένη καθυστερημένη αναχώρηση.

Γλώσσες που μιλάμε: Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ρουμάνικα